Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Nærvær, tillid og tryghed igennem din graviditet

Jordemoderkonsultation

Den tid som du har brug for, den har jeg!

Med rigeligt tid til at snakke om alt det der måske ikke er tid til når du er hos din tilknyttede offentlige jordemoder. Hos mig er der kærligt overskud og tid til at gå i dybden med netop det der rører sig i og hos dig, og som vil yde præcis den tryghed som netop du har behov for.

Jordemoderkonsultationer kan benyttes til rigtig meget. Et trygt, ufordømmende rum med højt til loftet og tid til nærvær og faglig omsorg, uden hospitalsopsatte kassetænkende rammer. Det kan være til de, som føler at have behov for mere tid til snak udover de almene undersøgelser, eller behov for den ekstra tryghed kontinuitet og ekstra jordemoderkonsultationer kan give. At have "sin egen jordemoder" kan gøre den tillid, som gør at rummet føles dybere trygt og varmt. Som et kærligt velkendt kram i en periode, hvor man ofte kan opleve at alle har en holdning eller mening om ens graviditet. Her kan det være rart med et rum, hvor der kun tages udgangspunkt i dig og dine tanker, følelser, holdninger, ønsker. Et rum med en fagperson der kan støtte dig mod at holde ved din autonomi, så du kan være et autentisk menneske også i denne tranformative periode af dit liv.

Mine jordemoderkonsultationer skal ses som et supplement til den normale regionale jordemoderkonsultation. Ved eget ønske kan vi lytte hjertelyd, mærke på maven sammen, guides i Bellymaping så du/I selv kan følge med i den smukke udvikling og barnets trivsel, måle blodtryk og tjekke urin på urinstix. Eller vi kan snakke om netop det der fylder hos dig i graviditeten og dit liv. Eller blot den dag. Rummet er frit og dit at benytte.

Jeg er vandt til at coache og guide mennesker i denne sælsomme tid i det som jeg kander for Det Forunderlige Livsskifte, med al intension om at støtte individurelt, kærligt og fagligt. Men det er dit eget valg hvad tiden skal bruges på. Det er nemlig dig det handler om.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk