Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Bliv klædt på til at kunne tage ejerskab og træffe trygge individuelle valg for dig.

Støtte mod naturlig vending af barn i underkropsposition

Når enden er nede er alting også godt.

Ønsker du at støtte dit barn mod at vende sig fra enten at ligge på tværs eller med numsen nedad, kan jeg hjælpe, guide og vejlede med/om "Støtte mod naturlig vending i graviditeten".

Ligger dit barn på tværs eller med numsen nedad er det fordi dit barn er klogt og har lagt sig til rette på den måde som giver mest mening for den, pladsmæssigt og/eller fødselsmæssigt. Du og den er ikke forkert. Generelt bryder jeg mig ikke om flosklen "ligger dumt, forkert, tosset mfl." Som udgangspunkt har jeg stor tillid til at kroppe gerne vil føde og børn gerne vil fødes. Ikke dermed sagt at dette sker vaginalt for alle. Men jeg bryder mig ikke om de negativt ladede definitioner. Kroppe og børn gør og har altid gjort. Og vi kan støtte dem og anerkende dem. Ikke altid bestemme over dem. Accepterer denne præmis. Men være bevidste om aktiv støtte og ejerskab hele vejen. Lade det lande kærligt og stærkt. Eje vores fortællinger. Gøre dem kærlige og stærke.

De fleste hospitaler tilbyder ét eller to vendingsforsøg fra omkring uge 37+
Om det er et tilbud du ønsker at tage imod, er helt og holdent op til dig. Vid at de fleste børn vender sig til en hovedstilling inden termin. Vid at man også kan føde børn med numsen nedad. Vid at en kejsersnitsfødsel også er en stærk og kærlig fødsel og fødselsfortælling. Vid at det ikke er uden betydning, hvis du med kærlig intension støtter og guider dit barn med teknikker som rebozo, spinning babies og moxa. Derudover er det ganske ufarligt og uden bivirkninger. Det er min erfaring at de fleste lander stærkest, uanset om barnet vender sig eller ej, hvis de føler at de har gjort alt godt de kunne.
Engelske studier viser at 15-40% flere børn, der ligger i underkropsstilling, vender sig spontant efter moxa-behandling fra uge 34. Vid at uagtet om dit støttende arbejde eller moxa-behandling har den ønskede effekt eller ej, gjorde du dig umage og alt hvad du kunne. Du er sej! Nogle gange er naturen bare en lille smule sejere end os mennesker. Forudsigelig uforudsigelig, og det vil kun gøre din fødselsfortælling endnu sejere. At du gjorde dig umage. At du gjorde alt hvad du kunnne. Sej og kærlig forælder. Sej og kærlig fødselsfortælling.

Støtte mod naturlig vendings konsultation:
Her støtter jeg jer med blandt andet rebozo, Spinning Babies øvelser og moxa behandling. Ligeledes får I heraf en masse håndgribelige redskaber, samt alle de heksekunstner jeg kan og lagt en plan som I kan benytte jer af i tiden op mod et eventuelt vendingsforsøg på hospitalet eller hvilken rute i vælger for jeres forestående fødsel.

Mit mål er derudover at snakke ind i jeres forestillinger og ønsker, såfremt jeres barn beslutter at vende med numsen nedaf til termin og styrke jer, jeres fødselsfortælling og vejlede ud fra jeres unikke ståsted og guide jer trygt hen imod hvad end som føles mest trygt for jer. Hvad end dette er at se tiden an, tage imod tilbud om vendingsforsøg på hospitalet, at føde vaginalt eller ved en kejsersnitsfødsel.

Man kan allede begyndte at støtte mod kærlig lejring fra uge 30 og frem (dog ej med Moxa før uge 34). Jo før man begynder støtten dets større fordele er der herved.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk