Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Forkæl dig selv og kom kærligt ned i kroppen for velvære og afspænding i graviditeten.

Gravidmassage

Lindrer og hjælper med at komme ned i kroppen igen, give slip og afspænde både musklerne og sindet. Den afslappende helkrops-massage udføres på en briks med speciel udformet pude så du kan ligge helt afspændt og godt. Massage kan lindre mange gener så som; bækken og rygsmerter og fordrer bedre søvn, ved at nære ro. Massagen lindrer hævede ben og fødder og kan ligeledes benyttes i fødselsmodnende øjemed, hvor fokus vil være på; at give slip på stress og fordre kærlighedshormonet oxytocin. Dog er det ikke en igangsættende behandling og du kan derfor trygt få gravid massage hvornår som helst i din graviditet hos mig. Jeg benytter plejende olier og salver uden kemikalier eller parfume. Dog kan duftolie tilsættes hvis dette ønskes.

Massage er din vej til feminin selvkærlighed i graviditeten, hvor du kan connecte med dig selv og med dit barn. Udover at være den perfekte gave til dig selv, er det også den perfekte gave til en du holder af.

 

4 selvkærlige årsager til helkropsmassage:

1: Lindrer bækken og rygsmerter.

2: Bedre søvn. En behagelig og afslappende massage giver ro i kroppen.

3: Lindrer hævede fødder og ben.

4: Massage lader dig komme ned i kroppen og fordrer naturligt hormonflow samt afspændende vejrtrækning. Dette kan du bruge når du skal føde/ koncentrere dig om dine veer eller ved udfordringer som angst, stress, depression mfl.

Helkropsmassage på 1 1/2 time er for alle slags kvinder og er en nærende behandling; med kærlig, afspændende og afslappende intension.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk