Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

NYHED 'Fødselsforberedelse og Amning' 5 timers workshop 3/12

BOOK HER


Edith Kristina Mihura

Jordemoder næsten hele livet.
Uddannet Jordemoder fra KP.
Mor siden 2009 (+2014 og 2016).

Uddannet i obstetrisk akupunktur i 2019.
Deltaget i Meyermetodens workshop for behandlere i 2017.
Uddannet i gravid - og efterfødselsmassage fra Jordemoderhuset i 2022.
Stor praktisk erfaring med bl.a. Rebozo, spinning babies teknikker og bæreredskaber.
 
Udvidet fokus på bl.a. naturlig igangsættelse, fødselsforberedelse, forebyggelse og behandling af graviditetsgener samt støtte omhandlende fertillitet samt cyklus og menopause.
 
At rådgive, vejlede og yde omsorg har jeg altid beskæftiget mig med, uanset hvilken branche jeg har befundet mig i. I mine 35 somre har jeg tillært mig kundskab i at læse og rumme mennesker og støtte hvor der er behov, så mennesker kan stå stærkere i deres eget lys og empowerment.
Dette kræver tillid. Så tak fordi at du allerede læser med så langt. Det er betydningsfuldt for mig.
 


Mere om mig og min jordemoderkundskab

Jeg arbejder til hverdag på Nordsjællands hospital i Hillerød. Derudover har jeg haft flere samarbejder med både fysioterapeuter og socialrådgivere, med fælles fokus for støtte omkring forældreskabet og det som jeg kalder "Det forunderlige Livsskifte".
Graviditet og fødsler er hvad jeg kalder for "Forudsigelige Uforudsigelige". Ligesom forældreskab og livet generelt. En af mine allerstørste styrker er at jeg vejlede og guider ud fra en psykoanalytisk og terapeutisk tilgang, kombineret med min store fagviden og min erfaring. Hermed kan jeg støtte og nære dig lige nøjagtig der hvor du har særligt behov. Min tilgang er narrativ og funderet i en tilgang som jeg kalder Den hellige trekant for autonomi og tillid, med 3 poler, hvoraf nr. 1 er den væsentligeste for mig.
1: Hvad ønsker du.
2: Hvad siger min viden.
3: Hvad siger min faglige erfaring.
I mig får du en proffessionel jordemoder der har let til smil, men samtidig rummer alvor og sårbarhed som ingen anden.
I forbindelse med fødsler er jeg en meget aktiv og udadtænkende jordemoder. Fokus for mig er at få dig stærkest, kærligst, tryggest og obstetrisk bedst igennem din fødsel. Dette bl.a. med stort informationsniveau, stor fokus på det informerede samtykke, samt hvad jeg kalder for "Aktive Hvilestillinger" og anden fødsels-relevant mobillisering, som fordrer dyb afspændhed, plads og rotation. Så din barn kan komme godt ned i bækkenet og ud til sin familie. Nogle elementer er selvopdagede og erfaringsbasserede mens andre elementer med stor ydmyghed er lånt fra bl.a. Spinning Babies mfl.
 
Jeg elsker mit jordemoderarbejde i Region Hovedstaden, men jeg har altid ville mere end det. Allerede inden jeg blev færdiguddannet vidste jeg at jeg havde endnu mere at dele ud af og at det var vigtigt. Så den første dag jeg stod med min autorisation i hånden, ansøgte jeg om et CVR nummer og et virksomhedsnavn.
Med dette ønsker jeg at støtte familier med jordemodernærvær, omsorg, massage og obstetrisk akupunktur, før og efter fødslen, i den situation som de har brug for.
 
I efteråret 2022, indgik jeg et samarbejde med Pilateshuset i Helsingør, hvor jeg har fået de dejligeste lokaler at tage ophold i. I huset er ligeledes tilknyttet fysioterapeuter, børnepsykolog, psykolog, terapi og træning. Et lille privat Sundhedshus i Helsingør, som fordrer tiden, kroppen og sindet i og omkring Det forunderlige Livskifte.
I det nye år 2023 vil jeg få endnu mere fokus på cyklus og menopause, som en udvidelse af mit fagområde. Det bliver spændende.
 
I kan se mine tjenester og priser her på siden. Sideløbende kan du følge mig på Instagram Jordemoder Edith Mihura, hvor jeg løbende deler ud af stor og småt, med udgangspunkt i faglighed og jordemoderkundskab.
Ser du ikke den tjeneste du lige står og mangler, så send mig gerne en besked eller kontakt mig pr. telefon eller email og vi finder en løsning.
Ifbm. Covid, overholdes gældende restriktioner og anbefalinger.
 
Tak for din tillid.
Edith


Tilskud fra privat Sygeforsikring

Det er bl.a. muligt at få tilskud til mine jordemoder-konsultationer, vejledninger og forberedelser, via Sygeforsikringen "danmark" og andre private sygeforsikringer.


Som medlem af Jordemoderforeningen er jeg som behandler forsikret igennem RUNA Forsikring.

 


Obstetrisk akupunktur

Nærværende jordemoderomsorg

Fødselsmodning

Fødselsforberedelse

Ammevejledning

Familie -og forælder/barn mægler

Efterfødselssamtale

Massage

KH EDITH

Anbefalinger og tilkendegivelser


Klik øverst på siden, for at se priser, tjenester, booking og kontaktinformation

FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk