Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

WORKSHOP - Fødselsforberedelse og amning

I Pilateshuset Helsingør

‘Fødselsforberedelse og amning’ giver jer al den viden som du og din fødepartner har brug for om fødslen samt de følelser, tanker og situationer I kan støde på undervejs.

I får konkrete værktøjer og gode råd til hvordan I sammen kan fremme det naturlige samt arbejde sammen som et team og sætter rammerne for jeres fødselsoplevelse, med viden, mestring og ejerskab.

Workshoppen består af teoretisk og praktisk undervisning.

I workshoppen vil vi blandt andet komme ind på:

  • Fødslens start og forløb.
  • Fødslens fysiologi og psykologi.
  • Veer. Og hvordan man samarbejder med dem.
  • Bevægelse og mobiliseringsmuligheder samt deres betydning for fødslens progression og smertebillede.
  • Lindringsmuligheder.
  • Fødselsøjeblikket.
  • Viden og værktøjer til din partner og dig, igennem hele fødslen.
  • Tiden efter fødslen og amning.Med tid og plads til at besvare spørgsmål, uddybe forklaringer, vise og lære øvelser, dele historier, holde pauser og til at inddrage jeres personlige ønsker og tanker.

Forberedelse til fødsel og amning anbefales mellem graviditetsuge 28 og 35.

Inkluderet i prisen er desuden lidt let forplejning til den gravide og partneren. Der er indlagt frokostpause, så tag selv frokost med, eller køb deb lige udenfor vores lokaler i helsingør's gågade.

Jeg glæder mig meget til at se jer.

Kh Edith

 

*Muligt at få tilskud via Sygesikringen 'danmark' til dette hold.


...Hvorfor er fødselsforberedelse vigtigt

... Jeg tror grundlæggende på, at det ikke behøves at være besværligt at forberede sig til fødslen. Du har hvad der skal til, for netop at komme igennem din fødsel. Fødselsforberedelse får dine og din fødepartners styrker gjort tydelige og praktiske. Jeg nærer stor tillid til fødselsmekanismen og det intelligente menneske i samspil. Derfor er min fødselsforberedelse bygget på tillid, videregivelse af viden, faglige erfaringer og reflektion sammen med de kommende forældre. En krop vil gerne føde. Det betyder ikke, at der ikke kan være udfordringer forbundet herved. Fødsler er forudsigelige uforudsigelige. Fødselsforberedelse med mig udvider horisont og bibringer forståelse via viden og erfaring og altid med udgangspunkt i hvad den fødende  og fødepartneren ønsker. Fødselsforberedelse åbner op for viden om en måske endnu uerfaret værktøjskasse som kan bruges til at skabe muligheder for mestring og ejerskab i fødselsfortælling og oplevelse. Ønske om samtykke til Svangreomsorgens mange tilbud kan være meget individuel. Min opgave ligger i informationsdelen og i at fordre de informerede valg og samtykker som er de rigtige for jer. Der findes efter min mening ikke én slags fødselsforberedelse som hæver sig over alle andre og er "den rigtige". Hvorfor min erfaring er altid at tage udgangspunkt i dem jeg holder fødselsforberedelse for. Jeg har ingen intension om at forme autonomi. I stedet ønsker jeg at fordre ejerskab  og følelsen af empowerment i alle de valg du træffer. 


Gravide - og mødregrupper

Har du en venindeflok, venneflok, terminsgruppe eller mødregruppe og ønsker I at deles om at gå til hvad enten det er fødselsforberedelse, ammeforberedelse, barselstryghed, bærevejledning mv. så skriv endelig til mig, og vi finder en løsning for dette. Vores lokaler i Poilateshuset Helsingør rummer en masse muligheder i en lækker atmosfære, men vi kan lige så vel aftale at jeg kommer ud forbi jer til private hold. Vid at mulighederne er åbne og lige nøjagtig som I kunne tænke dem. Blot kontakt mig, så finder vi en løsning sammen.

Kh Edith


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk