Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Moden til fødsel

Før - eller til termin:

Mine behandling og vejledning vil afhænge af om du er før, til eller efter termin.

I klinikkens trygge atmosfære eller i eget hjem. Yder jeg støttende vejledning, øvelser og behandling med fokus på flow, krop, bevægelser og sind, som hjælper til at fordre frit flow i meridiansystemet samt smidiggøre ligamenter, fordre lejring af barn i bækkenet og understøtte dit fødesind.

Har du en frygt for at blive sat igang grundet tidligere fødselsforløb, eller ønsker du blot at indstille og støtte sind og krop på allerbedste vis, således at du fordrer den spontante fødsel; har jeg en masse teknikker samt muligheder for at støtte dig imod dette mål. Nogle ting kan man allerede indtænke fra tidligt i graviditeten, mens andre først bliver relevante senere. Så har du frygt forbundet med netop dette, kan det give rigtig god meneing at tage en snak med mig om netop dette og hvilke muligheder jeg har for at støtte og styrke dit hele dig (krop og sind) mod at blive naturligt moden til spontan fødsel.

 

Støtte i graviditetens 5 faser, ud fra østlig virkelighedsforståelse:

Styrk dig selv, din graviditet og din babys konstituition, ved at modtage behandling fast igennem graviditeten, med 1-2 behandlinger for hver fase igennem graviditeten.

I den klassiske østasiatiske virkelighedsforståelse gennemgår enhver naturlig proces fem faser:

Forår, sommer, sensommer/høst, efterår og vinter.

Hvert af disse relaterer til ét element: Træ, ild, jord, metal og vand.

Behandlingerne styrker det konstituerende element (elementets kvaliteter) som binder sig til hver fase og derved opnås en selvhelbredende proces. Så symptomer/gener ikke opstår/mildnes samt forbereder livmoderen på fødselsarbejdet, øger chancen for, at fødslen spontant går igang og hjælper med at bevare dine ressourcer, så du har mere energi til bl.a. amning i barselsperioden og lettere restituerer efter graviditet og fødsel.

 


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk