Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Konsultation før og efter fødsel

Jordemoderkonsultation

Med rigeligt tid til at snakke om alt det der måske ikke er tid til, når du/I er hos jordemoder. Denne konsultation er til de, som føler at have behov for mere tid til snak udover de almene undersøgelser. Mine jordemoderkonsultationer skal ses som et supplement til den normale regionale jordemoderkonsultation. Ved eget ønske kan vi også lytte hjertelyd, mærke på maven sammen, guides i Bellymaping så du/I selv kan følge med i den smukke udvikling og barnets trivsel, måle blodtryk og tjekke urin på urinstix. Eller vi kan snakke om netop det der fylder hos dig i graviditeten og dit liv. Jeg er vandt til at coache og guide mennesker i denne sælsomme tid i det som jeg kander for Det Forunderlige Livsskifte, med al intension om at støtte individurelt, kærligt og fagligt. Men det er dit eget valg hvad tiden skal bruges på. Det er nemlig dig det handler om.

 

Ammehjælp - og vejledning

Individuel ammehjælp og vejledning. Det kan være både sårbart og hårdt at opstarte amning og ikke føle at det går som ønsket. Eller hvis pludselig amningen skifter, fra at have fungeret, til pludselig ikke at fungere. Eller det kan være trygt at få en fagperson med massere af faglig erfaring ud og efterse amningen og få 1:1 vejledning og støtte til alt fra teknik, ammestillinger og viden omkring amning. Det er min opgave at støtte jer, der hvor I har behov for det med al min viden og fagligt funderede erfaring.
Inkl. evt. støttende akupunkturbehandling; for at få mælken til at løbe bedre til mfl.

 

Efterfødsel - og/eller fødselssamtale

Samtale om hvad der rører sig i dig omkring enten den forestående fødsel eller på bagkant af den. Det kunne for eksempel være en snak om tidligere fødselsoplevelse, ved fødselsfrygt informeret valg/fravalg samt individuel vejledning til at lave en fødselsplan. Her er der tid til at få snakket tanker og følelser igennem, som har betydning for dig og/eller din fødselspartner. Samtalen vil altid tage udgangspunkt i din/jeres virkelighed. Alle følelser er ok. Det er vigtigt for mig at give plads til det som giver mening for klienterne i samtalen. Derfor er enhver samtale med udgangspunkt i den narrative tilgang, kun ved ønske fra klineten selv læser vi sammen om fra evt. journal. Min erfaring er, at det er ligegyldigt hvad der står i fødselsnotaterner, samt obstetrikken, hvis fødselsoplevelsen ikke føltes som den er nedskrevet. Mit udgangspunkt er derfor altid din/jeres historie og ønsker for samtale omkring den.

 

Barselskonsultation

Med fokus på den første tid efter fødslen, med udgangspunkt i jeres forudsætninger, forvendtninger og ønsker som familie. Nu står du/I her, et familiemedlem rigere ovenpå en fødselsoplevelse. Emner som ammeetablering, amning vs modermælkserstatning, tips og triks hertil, generel trivsel, at bære sit barn i bæreredskaber og hvordan, hvad er normalt, hvad er ikke, samt kost/ernæring er blandt nogle af de emner vi kan snakke om. Alt sker i fortrolighed og med respekt for lige netop din/jeres historie. Jeg ser på barn, på forælder-barn-kontakt og taler empowerment ind i den nye familiedynamik.

 

Telefon og/eller videokonsultation

En samtale om det der fylder hos dig/jer, og som ikke er akut. Det kunne for eksempel være: Spørgsmål om amning, en videokonsultation vedr. ammeteknik, ved tvivlsspørgsmål ift. generel trivsel eller ved spørgsmål som dukker op i graviditet eller efter fødslen, hvor der er brug for et svar inden den næste jordemoderkonsultation eller sundhedsplejerskebesøg. Ved akutte spørgsmål, henviser jeg til at tage kontakt til det fødested eller den sundhedsplejerske som man er tilknyttet, eller til at ringe 1813 eller 112.

 

Intro - og vejledning i bæreredskaber (nybegynder)

Praktisk vejledning for enlig eller par, i eget hjem, i bæreredskabers fantastiske egenskaber samt korrekt ergonomi og sikkerhed. God erfaring med at komme ude og vejlede i mødregrupper, hvor alle kan få vejledning med netop jeres bæreredskaber og få vist frem alle de mange typer jeg selv har med.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk