Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Konsultation før og efter fødsel

...Den tid som du har brug for

... Den har jeg!

Med rigeligt tid til at snakke om alt det der måske ikke er tid til når du er hos din jordemoder eller når du får besøg af sundhedsplejersken. Hos mig er der kærligt overskud og tid til at gå i dybden med netop det som rører sig og som vil yde præcis den tryghed som du har behov for.

Kh Edith


Jordemoder- konsultation

1 time
OPSTARTSTILBUD klinik: 500kr
Kliniktjeneste: 700kr
Hjemmebesøg: 850kr

Med rigeligt tid til at snakke om alt det der måske ikke er tid til, når du/I er hos jordemoder. Denne konsultation er til de, som føler at have behov for mere tid til snak udover de almene undersøgelser. Mine jordemoderkonsultationer skal ses som et supplement til den normale regionale jordemoderkonsultation. Ved eget ønske kan vi også lytte hjertelyd, mærke på maven sammen, guides i Bellymaping så du/I selv kan følge med i den smukke udvikling og barnets trivsel, måle blodtryk og tjekke urin på urinstix. Men det er dit valg.


Ammehjælp & Vejledning

1 time
OPSTARTSTILBUD klinik: 500kr
Kliniktjeneste: 700kr
Hjemmebesøg: 850kr

Individuel ammehjælp og vejledning. Det kan være både sårbart og hårdt at opstarte amning og ikke føle at det går som ønsket. Eller hvis pludselig amningen skifter, fra at have fungeret, til pludselig ikke at fungeret. Eller det kan være trygt at få en fagperson med massere af faglig erfaring ud og efterse amningen og få 1:1 vejledning og støtte til alt fra teknik, stillinger og viden omkring amning. Det er min opgave at støtte jer, der hvor I har behov for det med.
Inkl. evt. støttende akupunkturbehandling; for at få mælken til at løbe bedre til mfl.


Efterfødselssamtale & fødselssamtale

Forvendteligt 2 timer
OPSTARTSTILBUD klinik: 1000kr
Kliniktjeneste: 1400kr
Hjemmebesøg: 1700kr

Samtale om hvad der rører sig i dig omkring enten den forestående fødsel eller på bagkant af den. Det kunne for eksempel være en snak om tidligere fødselsoplevelse, ved fødselsfrygt informeret valg/fravalg samt individuel vejledning til at lave en fødselsplan. Her er der tid til at få snakket tanker og følelser igennem, som har betydning for dig og/eller din fødselspartner. Samtalen vil altid tage udgangspunkt i din/jeres virkelighed. Alle følelser er ok. Det er vigtigt for mig at give plads til det som giver mening for klienterne i samtalen, hvorfor jeg altid sætter mulighed for ekstra tid af til disse samtaler.

Time pris pr. påbegyndt time:
Kliniktjeneste: 700kr
Hjemmebesøg: 850kr.


Barselskonsultation

1 time
OPSTARTSTILBUD klinik: 500kr
Kliniktjeneste: 700kr
Hjemmebesøg: 850kr

Med fokus på den første tid efter fødslen, med udgangspunkt i jeres forudsætninger, forvendtninger og ønsker som familie. Nu står du/I her, et familiemedlem rigere ovenpå en fødselsoplevelse. Emner som ammeetablering, amning vs modermælkserstatning, generel trivsel, at bære sit barn i bæreredskaber og hvordan, hvad er normalt, hvad er ikke, samt kost/ernæring er blandt nogle af de emner vi kan snakke om. Alt sker i fortrolighed og med respekt for lige netop din/jeres historie. Jeg ser på barn, på forælder-barn-kontakt og taler empowerment ind i den nye familiedynamik.


Telefon/videokonsultation

1 time
Telefon/video-samtale/vejledning: 700kr

En samtale om det der fylder hos dig/jer, og som ikke er akut. Det kunne for eksempel være: Spørgsmål om amning, en videokonsultation vedr. ammeteknik, ved tvivlsspørgsmål ift. generel trivsel eller ved spørgsmål som dukker op i graviditet eller efter fødslen, hvor der er brug for et svar inden den næste jordemoderkonsultation eller sundhedsplejerskebesøg. Ved akutte spørgsmål, henviser jeg til at tage kontakt til det fødested eller den sundhedsplejerske som man er tilknyttet, eller til at ringe 1813 eller 112.


Intro & Vejledning i Bæreredskaber (Nybegynder)

1 time
OPSTARTSTILBUD klinik: 500kr
Kliniktjeneste: 700kr
Hjemmebesøg: 850kr.
Mødregruppe-hjemmebesøg a 2 timer: 1700kr

Praktisk vejledning for enlig eller par, i eget hjem, i bæreredskabers fantastiske egenskaber samt korrekt ergonomi og sikkerhed. God erfaring med at komme ude og vejlede i mødregrupper, hvor alle kan få vejledning med netop jeres bæreredskaber og få vist frem alle de mange typer jeg selv har med.