Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Støtte til naturlig vending i graviditeten

Her støtter jeg jer med blandt andet rebozo, Spinning Babies øvelser og moxa behandling. Ligeledes får I heraf en masse håndgribelige redskaber og lagt en plan som I kan benytte jer af i tiden op mod et eventuelt vendingsforsøg på hospitalet eller hvilken rute i vælger for jeres forestående fødsel.

Mit mål er derudover at snakke ind i jeres forestillinger og ønsker, såfremt jeres barn beslutter at vende med numsen nedaf til termin og styrke jer, jeres fødselsfortælling og vejlede ud fra jeres unikke ståsted og guide jer trygt hen imod hvad end som føles mest trygt for jer. Hvad end dette er at se tiden an, tage imod tilbud om vendingsforsøg på hospitalet, at føde vaginalt eller ved en kejsersnitsfødsel.

Engelske undersøgelser har vist, at mellem 15-40% flere børn, der ligger i underkropsstilling, vender sig spontant efter Moxa-behandling fra uge 34.

Man kan allede begyndte at støtte mod hovedstilling fra uge 30 og frem (dog ej med Moxa før uge 34). Jo før man begynder støtten dets større fordele er der herved.

Efter endt behandling får man 4 x Moxa stiks med til videre hjemmebehandling. Kan tilkøbes flere ved behov.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt og i hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk