Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Når enden er nede ...

... Er alting også godt.

Ønsker du at støtte dit barn mod at vende sig fra enten at ligge på tværs eller med numsen nedad, kan jeg hjælpe, guide og vejlede med/om "Støtte til naturlig vending i graviditeten".

Ligger dit barn på tværs eller med numsen nedad er det fordi dit barn er klogt og har lagt sig til rette på den måde som giver mest mening, pladsmæssigt og/eller fødselsmæssigt. De fleste hospitaler tilbyder ét eller to vendingsforsøg fra uge 37+, om det er et tilbud du ønsker at tage imod, er helt og holdent op til dig. Vid at de fleste børn vender sig til en hovedstilling inden termin. Vid at man også kan føde børn med numsen nedad. Vid at en kejsersnitsfødsel også er en fødsel. Vid at det ikke er uden betydning, hvis du med kærlig intension støtter og guider dit barn med teknikker som rebozo, spinning babies og moxa. Derudover er det ganske ufarligt og uden bivirkninger. Engelske studier viser at 15-40% flere børn, der ligger i underkropsstilling, vender sig spontant efter moxa-behandling fra uge 34. Vid at uagtet om dit støttende arbejde eller moxa-behandling har den ønskede effekt eller ej, gjorde du dig umage og alt hvad du kunne. Du er sej! Nogle gange er naturen bare en lille smule sejere end os mennesker. Forudsigelig uforudsigelig, og det vil kun gøre din fødselsfortælling endnu sejere. At du gjorde dig umage. At du gjorde alt hvad du kunnne. Sej og kærlig forælder. Sej og kærlig fødselsfortælling.

Kh Edith


Støtte til at vende et barn med numsen nedaf til en hovedstilling

Støtte til naturlig vending i graviditeten

2 timer
OPSTARTSTILBUD klinik: 1000kr
Kliniktjeneste: 1400kr
Hjemmebesøg: 1700kr

Her støtter jeg jer med blandt andet rebozo, Spinning Babies øvelser og moxa behandling. Ligeledes får I heraf en masse håndgribelige redskaber og lagt en plan som I kan benytte jer af i tiden op mod et eventuelt vendingsforsøg på hospitalet eller hvilken rute i vælger for jeres forestående fødsel.

Mit mål er derudover at snakke ind i jeres forestillinger og ønsker, såfremt jeres barn beslutter at vende med numsen nedaf til termin og styrke jer, jeres fødselsfortælling og vejlede ud fra jeres unikke ståsted og guide jer trygt hen imod hvad end som føles mest trygt for jer. Hvad end dette er at se tiden an, tage imod tilbud om vendingsforsøg på hospitalet, at føde vaginalt eller ved en kejsersnitsfødsel.

Engelske undersøgelser har vist, at mellem 15-40% flere børn, der ligger i underkropsstilling, vender sig spontant efter Moxa-behandling fra uge 34.

Man kan allede begyndte at støtte mod hovedstilling fra uge 30 og frem (dog ej med Moxa før uge 34). Jo før man begynder støtten dets større fordele er der herved.

Efter endt behandling får man 4 x Moxa stiks med til videre hjemmebehandling. Kan tilkøbes flere ved behov.