Jordemoder Edith Mihura

Din private jordemoder i Helsingør og Nordsjælland

Jordemoderydelser:

Fødsel - kejsersnit - og ammeforberedelse

Forberedelse; en investering for din fødsel, amning og dit forældreskab

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

Jeg tror grundlæggende på, at det ikke behøves at være besværligt at forberede sig til fødslen. Du har hvad der skal til, for netop at komme igennem din fødsel. Fødselsforberedelse får dine og din fødepartners styrker gjort tydelige og praktiske. Jeg nærer stor tillid til fødselsmekanismen og det intelligente menneske i samspil. Derfor er min fødselsforberedelse bygget på tillid, videregivelse af viden, faglige erfaringer og reflektion sammen med de kommende forældre. En krop vil gerne føde. Det betyder ikke, at der ikke kan være udfordringer forbundet herved. Fødsler er som jeg kalder dem; Forudsigelige Uforudsigelige. Fødsler er dynamiske og kan ikke bestilles. Fødselsforberedelse med mig udvider horisont og bibringer forståelse via viden og erfaring og altid med udgangspunkt i hvad den fødende og eventuelle fødepartner ønsker og bærer med sig. Fødselsforberedelse åbner op for viden om en måske endnu uerfaret værktøjskasse som kan bruges til at skabe muligheder for mestring og ejerskab i fødselsfortælling og oplevelse. Ønske om samtykke til Svangreomsorgens mange tilbud kan være meget individuel. Min opgave ligger i informationsdelen og i at fordre de informerede valg og samtykker som er de rigtige for jer samt at sprede lys over hvilke anbefalinger og tilbud som man vil kunne støde på i forbindelse med en fødsel og barsel. Der findes efter min mening ikke én slags fødselsforberedelse som hæver sig over alle andre og er "den rigtige". Hvorfor min erfaring er, altid at tage udgangspunkt i dem jeg holder fødselsforberedelse for. Jeg har ingen intension om at forme autonomi. I stedet ønsker jeg at fordre ejerskab og følelsen af empowerment i alle de valg du træffer. På den mest overskuelige og simple måde med praktiske værktøjer. Skabe tryghed.


Fødselsmodning

At blive moden til fødsel ..

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

.. Handler om lagt flere faktorer, end blot en terminsdato og en hindeløsning. Derfor er Fødselsmodning hos mig baseret på individuel samtale, hvor både akupunktur, akupressur, hindeløsning, rebozo, spinning babies teknikker samt mental guidening m.m. benyttes som støttende redskaber til at hjælpe krop og sind mod at blive mere moden og fødselsparat.
Derfor er der også afsat to timer til første behandling.

*Hindeløsninger er et obstetrisk indgreb, hvorfor jeg kun laver hindeløsninger, hvis jeg mener at det er fagligt forsvarligt, obstetrisk relevant og på individuelt skøn.


Jordemoderkonsultation, vejledning og samtale

Konsultation før - og efter fødsel

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

Den tid som du har brug for, den har jeg!

Med rigeligt tid til at snakke om alt det der måske ikke er tid til når du er hos din tilknyttede offentlige jordemoder eller når du får besøg af sundhedsplejersken. Hos mig er der kærligt overskud og tid til at gå i dybden med netop det der rører sig i og hos dig, og som vil yde præcis den tryghed som netop du har behov for.

Dette værende jordemoderkonsultation, ammehjælp, barselstryghed samt fødsels - og efterfødselssamtale.


Vending af barn i underkropsstilling

Støtte til naturlig vending i graviditeten

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

Når enden er nede er alting også godt.

Ønsker du at støtte dit barn mod at vende sig fra enten at ligge på tværs eller med numsen nedad, kan jeg hjælpe, guide og vejlede med/om "Støtte til naturlig vending i graviditeten".

Ligger dit barn på tværs eller med numsen nedad er det fordi dit barn er klogt og har lagt sig til rette på den måde som giver mest mening, pladsmæssigt og/eller fødselsmæssigt. De fleste hospitaler tilbyder ét eller to vendingsforsøg fra uge 37+, om det er et tilbud du ønsker at tage imod, er helt og holdent op til dig. Vid at de fleste børn vender sig til en hovedstilling inden termin. Vid at man også kan føde børn med numsen nedad. Vid at en kejsersnitsfødsel også er en fødsel. Vid at det ikke er uden betydning, hvis du med kærlig intension støtter og guider dit barn med teknikker som rebozo, spinning babies og moxa. Derudover er det ganske ufarligt og uden bivirkninger. Engelske studier viser at 15-40% flere børn, der ligger i underkropsstilling, vender sig spontant efter moxa-behandling fra uge 34. Vid at uagtet om dit støttende arbejde eller moxa-behandling har den ønskede effekt eller ej, gjorde du dig umage og alt hvad du kunne. Du er sej! Nogle gange er naturen bare en lille smule sejere end os mennesker. Forudsigelig uforudsigelig, og det vil kun gøre din fødselsfortælling endnu sejere. At du gjorde dig umage. At du gjorde alt hvad du kunnne. Sej og kærlig forælder. Sej og kærlig fødselsfortælling.
Derfor er afsat to timer til første behandling.


Akupunktur og moxa før - og efter fødsel

Akupunktur understøtter naturligt

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

I den gamle østasiatiske virkelighedsforståelse er bevidstheden om altings cykliske bevægelse en grundsten for forståelsen af forløbet af alle naturlige processer - også graviditetsprocessen og fødselsprocessen.

Med bevidsthed i de fem faser som graviditeten gennemløber er min intension at bevæge og fordre flow og opløse eventuel stagnation ved at behandle punkter med enten akupunkturnåle, med moxa (bynkeurt som opvarmes) eller med TDP lampe, der ligeledes nærer og healer. Akupunktur understøtter mod mere balance. Det er ikke en vestlig videnskab, men har sin forankring i det gamle øst og har sine rødder i den mere holistiske forståelse af organismen. Krop og sind hænger uvilkårligt sammen, her er det begge som behandles. Der findes ingen alvorlige bivirkninger ved akupunktur.


Massage

Velvære massage for alle kvinder

enlightenedLæs mere om ved at klikke her.

Lindrer og hjælper med at komme ned i kroppen igen, give slip og afspænde både musklerne og sindet. Den afslappende helkrops-massage udføres på en briks med speciel udformet pude så du kan ligge helt afspændt og godt. Massage kan lindre mange gener så som; bækken og rygsmerter og fordrer bedre søvn, ved at nære ro. Massagen lindrer hævede ben og fødder og kan ligeledes benyttes i fødselsmodnende øjemed, hvor fokus vil være på; at give slip på stress og fordre kærlighedshormonet oxytocin. Dog er det ikke en igangsættende behandling og du kan derfor trygt få gravid massage hvornår som helst i din graviditet hos mig. Jeg benytter plejende olier og salver uden kemikalier eller parfume. Dog kan duftolie tilsættes hvis dette ønskes.

Massage er din vej til feminin selvkærlighed også i graviditeten og i barselstiden. Udover at være den perfekte gave til dig selv, er det også den perfekte gave til en du holder af.


Mulighed for pakkeløsninger

Find tryghed i en pakke som passer dig og føl dig favnet hele vejen rundt i graviditet, fødsel og barsel.

Med den kærligeste intension om at støtte og styrke dit forældreskab og vejen dertil har jeg lavet nogle pakker som vil intet mindre end dette på den allerfineste vis.

enlightenedSkriv og bliv ringet op med en uforpligtene samtale, så sammensætter vi lige nøjagtig den pakke som passer til dig og dit forældreskab.


FIND MIG HER

Book mig til udkørsel lokalt i Helsingør/Snekkersten og hele Nordsjælland.

Kliniklokaler i Pilateshuset Helsingør; Hovedvagtstræde 1, 3000 Helsingør.

E-mail: edith.mihura1@gmail.com
Instagram: @jordemoderedithmihura
Favebook: @jordemoderedithmihura

Booking direkte via DETTE LINK


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk